Mokslo metus pradėjo Tauragės senjorų trečio amžiaus universitetas

Tauragės Trečiojo amžiaus universitetas rugsėjo 30 d. naujus mokslo metus pradėjo švente. Jovarų pagrindinės mokyklos aktų salė talpino daugiau kaip 100 senjorų ir svečių.

Šios bendruomenės šventėje dalyvavo ir senjorus su naujais mokslo metais bei spalio 1 d.  minima tarptautine pagyvenusių žmonių diena sveikino LR Seimo narys Darius Petrošius, rajono tarybos nariai Rita Grigalienė, Pranas Petrošius, Antanas Stankus, miesto garbės pilietė Valerija Bumbulienė, Tauragės visuomenės sveikatos biuro vadovė Daiva Genienė.

 Universiteto vadovė Onutė Sturonienė, sveikindama TAU bendruomenę  mokslo metų atidarymo proga, pasidžiaugė savanoriais, kurie prisideda prie senjorų mokymo ir pastebėjo, kad savanorių darbas neapmokamas, nes yra neįkainojamas.

 Susirinkusiuosius eilėmis sveikino Tauragės asociacijos „Mažoji scena“ prezidentė, teatro režisierė Genovaitė Urmonaitė, grojo Tauragės muzikos mokyklos mokytojas Algirdas Petraitis.

 Diena anksčiau Tauragės rajono  apylinkės teismas pakvietė TAU senjorus į susitikimą. Šiltai pasitiko teismo pirmininkė Loreta Bajorinienė ir teisėjo padėjėja (ryšiams su visuomene) Ieva Gudaitė, parodė teismo patalpas, papasakojo apie savo ir kolegų darbą, atsakė į klausimus.

Visi aktyvūs, pilietiški, žingeidūs senjorai dar gali jungtis prie mūsų.

Tauragės trečio amžiaus universiteto informacija

Taip pat skaitykite:

Nuorodų sąrašas

Nuorodų sąrašas

Powered by BaltiCode