Pirmajame pajūrio dešrainių valgymo čempionate: brolių iš Mažeikių triumfas

desrainiaiSekmadienį, rugpjūčio 4-ąją, Klaipėdoje įsikūrusioje „OlyBet“ fanų zonoje vyko pirmasis pajūryje dešrainių valgymo čempionatas, kuriame pirmą ir antrą vietas užėmė broliai Jonas ir Vytas Petrauskai iš Mažeikių.

Dešrainių valgymo čempionate iš viso rungėsi 20 dalyių. Turnyras vyko trimis turais, o po kiekvieno turo buvo eliminuojama pusė lėčiausių valgytojų.

Pirmame ture dvi grupės po 10 dalyvių turėjo kuo greičiau suvalgyti po 5 dešrainius. Antrame ture greičiausi 10 dalyvių turėjo sukirsti dar po 2 dešrainius, o čempionato finale penki stipriausi valgytojai turėjo įveikti dar po 2 dešrainius.

Specialiai šiam čempionatui iš viso buvo pagaminta net 130 įspūdingo dydžio dešrainių, o nugalėtojui teko įveikti 9 iš jų. Auksą laimėjęs Jonas Petrauskas dvejuose turuose buvo greičiausias, o jo brolis Vytas abu kartus finišavo antroje vietoje.

„Anksčiau esame dalyvavę picų valgymo turnyre, tad pamačius šį čempionatą norėjosi išbandyti jėgas“, – po triumfo sakė dešrainių valgymo čempionu tapęs J. Petrauskas, kuriam atiteko „OlyBet Sporto Baro“ maisto furgonėlio nemokama maisto prenumerata visai savaitei.

„Labai smagu sulaukus tiek daug dalyvių ir žiūrovų. Džiugu, kad maisto valgymo čempionatai Lietuvoje sparčiai populiarėja ir taip galime kurti naujas tradicijas bei pramogas. Jau turime idėjų ateities turnyrams, tad sekite naujienas“, – teigė renginį organizavusio „OlyBet Sporto Baro“ vadovas Austumas Maliauskas.

Sekmadienį Klaipėdos „BHouse“ skvere įsikūrusioje fanų zonoje, be dešrainių čempionato, taip pat vyko 5 km bėgimas kartu su pasaulio čempionu ir rekordininku Ruslanu Seitkalijevu bei nemokamas kino seansas, kuriamerodytasfilmas „Gyvenimas per 24 valandas“, pasakojantis apie Aleksandro Sorokino patirtį 24 val. trukmės bėgime Italijoje.

Iki rugpjūčio 11 dienos klaipėdiečius ir miesto svečius džiuginsianti „OlyBet“ fanų zona kviečia dideliame ekrane stebėti svarbiausias sporto varžybas, nemokamus kino seansus ir mėgautis įvairiomis pramogomis, o rugpjūčio 10 dieną čia taip pat vyks specialus gyvas pokalbis su NBA krepšininku ir Lietuvos rinktinės kapitonu Jonu Valančiūnu.

 

 

Taip pat skaitykite:

Nuorodų sąrašas

Nuorodų sąrašas

Powered by BaltiCode