Spalio filmai Mažeikiuose

oziOZI. MIŠKO BALSAS

(Ozi: Voice of the Forest)

Animacinis, nuotykių

Režisierius: Tim Harper

Scenarijaus autoriai: Keith Chapman („Šunyčiai patruliai”), Rodrigo Blaas, Patrick Morris, Sean P. Mullen, Ricky Roxburgh

Lietuviškai įgarsina: Kotryna Dogadajeva, Ridas Žirgulis, Vytautas Rumšas vyr., Rokas Kurmilavičius, Augustas Gudelis ir kiti.

Šalis: Jungtinė Karalystė, Prancūzija, Indija, JAV

Trukmė: 87 min.

Treileris: https://youtu.be/yDKjKG1iK6w
Amžiaus cenzas: V

Premjera Lietuvoje: 2024.09.06

Sveiki atvykę į atogrąžų miško rezervatą! Nepaprastai žalią, didingų medžių ir įdomiausių laukinių gyvūnų kupiną vietą, kurioje prieglobstį rado mažoji orangutanė vardu Ozi. Ji čia atsidūrė ne atsitiktinai, mat tikruosius jos namus ir šeimą pasiglemžė siaubingas gaisras.

Dabar, iš rūpestingų rezervato prižiūrėtojų pramokusi gestų kalbos ir atradusi talentą valdyti socialinius tinklus, Ozi susilaukia milijonų sekėjų net iš tolimiausių pasaulio kampelių! O su netikėta šlove įvyksta ir netikėtas atradimas… 

Kas kelia grėsmę gyvūnams ir augalams atogrąžų miško gūdumoje, ir kas iš tiesų nutiko jos tėvams? Tai sužinosite tik prisijungę prie tiesioginės Ozi nuotykių transliacijos! Žinoma, tokia svarbi misija neapsieis be ištikimų bendražygių, kurie padės mažajai nuomonės formuotojai suprasti – net ir vienas balsas gali pakeisti pasaulį.

Naujas, Leonardo DiCaprio prodiusuotas animacinis filmas visai šeimai „Ozi. Miško balsas“ – tik kinuose nuo rugsėjo 6 d.

Animacija visai šeimai „Hana monstrų pasaulyje“ – net ir pabaisų planetoje gali surasti geriausius draugus

Hana turbūt vienintelė mergaitė pasaulyje, kuri svajoja sutikti tikras pabaisas ir su jais susidraugauti. Vieną tamsią naktį taip ir atsitinka! Visai netyčia savo spintoje ji randa patį tikriausią mažytį monstriuką, kuris labai skaniai graužia jos batų raištelius.

Gaudydama po kambarį išsigandusį pabaisiuką, Hana netyčia persikelia į keistą kaimelį, kuriame gyvena daugybė visokiausio plauko monstrų. Keisčiausia tai, kad visi Monstervilio gyventojai labai bijo žmonių ir visai nemoka gąsdinti! Pamačius Haną siaubas ištinka visas pabaisas! Šita mergaitė gali ne tik viską sugadinti, atnešti į Monstervilį visokiausiu bakterijų, bet ir išduoti žmonėms, kur gyvena tikrieji monstrai, o tada šimtmečius saugoma paslaptis bus atskleista! Keturi kaimelio draugeliai – pabaisos Nesė, Džetis, Vilkas ir Koko netgi gąsdinti mokėsi, kad tik Hana juos paliktų, bet, deja, viskas atsitiko atvirkščiai. Hana tapo keturių pabaisų geriausia drauge! Bet... niekas nenumanė, kad pats didžiausias pavojus slypi pačiame Monstervilyje. Gudrūs ir klastingi monstrai Kiklopas ir Gargulė seniai rezga mintį – pagrobti Haną, kad įvykdytų pati šiurpiausią savo planą!

„Hana monstrų pasaulyje“ – smagi, stebuklinga, nuotykių kupina animacinė istorija visai šeimai apie svajones, drąsą būti savimi ir kliūtis, kurias visada galima įveikti, kai šalia yra geriausi draugai, kino teatruose nuo rugsėjo 13 dienos.

hanaHANA MONSTRŲ PASAULYJE (Hanna and the Monsters)

FILMO PREMJERA: 2024 09 13

REŽISIERIUS: Lorena Ares

AMŽIAUS CENZAS: N-7

TRUKMĖ: 77 min.

VAIDMENIS ĮGARSINO: Adelė Teresiūtė-Aukštikalnė (Nesė), Algirdas Dainavičius (Grubas); Juozas Gaižauskas (Jietis), Sergejus Ivanovas (tėtis), Žilvinas Ramanauskas (Kiklopas), Gabrielė Malinauskaitė – Rudzienė (Hana), Neringa Varnelytė (Vilkė), Edita Zizaitė (Gargulė)

ŽANRAS: nuotykių animacija

ŠALIS: Ispanija

ANONSAS: https://www.youtube.com/watch?v=151BUXVumV8

tikrifaraiTIKRI FARAI

Žanras: kriminalinė drama
Trukmė: 84 min.
Platintojas: ALL SCREENS ir 4ROOM

Režisierius: Balys Latėnas.
Scenarijaus autoriai: Rytis Budvytis, Vitalija Lapina
Prodiuseriai: Povilas Skaisgirys, Erikas Kundreckas
Vaidina: Arūnas Sakalauskas, Petras Kuneika, Šarūnas Datenis, Vytautas
“Ironvytas” Medineckas, Milda Noreikaitė, Mantas Vaitiekūnas, Vytautas Kupšys,
Mindaugas Papinigis, Mindaugas Capas.

Kinuose nuo spalio 11 d.

Aprašymas:
Iš pirmo žvilgsnio Arnas, Deivis, Kuisis ir Robertas yra paprasti, niekuo
neišsiskiriantys vyrukai, tačiau jie turi slaptą hobį – apsimesti Aro pareigūnais, bausti
tuos, kurie išsisuka nuo teisingumo ir padėti tiems, kuriems labiausiai reikia
pagalbos. Vieną dieną viskas pasisuka netikėta linkme, kai po eilinės, sėkmingos
„misijos“ draugai papuola į tikrą apiplėšimą, kuris pasibaigia tragiškai. Ketveriukė,
suvokdama, kad toliau taip lengvai vykdyti savo teisingumo nebegali, susiduria su
sunkia dilema – viską mesti ar tęsti veiklą ir rizikuoti pakliūti tikriems policininkams į
rankas.

10 katino gyvenimų (dubliuotas)

10katino

10 lives (dubbed) (2024)

Žanras: Komedija, animacija, šeimos

Sukurta: Didžioji Britanija,

Trukmė: 1h 28 min

Cenzas: Įvairaus amžiaus žiūrovams

Beketas – sotus ir laimingas katinas, net nenutuokiantis, kaip jam pasisekė. Vien savimi besirūpinantis murklys gyvena su studente Rože, kuri jį beprotiškai myli. Vieną dieną taip jau nutinka, kad katinas praranda paskutinę, devintą savo gyvybę ir nukeliauja į katinų dangų.

Supratęs, kad laimingas gyvenimas baigėsi, Beketas maldauja grąžinti jį atgal. Nors taisyklės to neleidžia, katinui padaroma išimtis: jis grąžinamas į žemę ir jam vėl suteikiamos devynios gyvybės, tačiau kiekvieną iš duotų naujų savo gyvenimų jis turės nugyventi kaip vis kitas gyvūnas: žuvis, šuo, bitė, arklys, tarakonas ir taip toliau. Visgi Beketas turi vieną tikslą - grįžti pas savo mylimą šeimininkę.

Save pasaulio bamba laikiusiam katinui kiekviena nauja patirtis skirtingų gyvūnų kailyje taps tikru išbandymu ir puikia pamoka apie tai, kas yra draugystė, meilė, pasiaukojimas ir dėkingumas.

Filmas dubliuotas lietuviškai, be subtitrų.

Režisierius: Christopher Jenkins

Lietuviškai įgarsino: Audrius Bružas, Algirdas Dainavičius, Neringa Nekrašiūtė, Vitalija Mockevičiūtė

Anonsas: https://www.youtube.com/watch?v=zC7JjHaWb-8

Sesės

Žanras: psichologinė drama

Sukurta: Lietuva, Latvija

Platintojas: „Afterschool“

Trukmė: 88 min

Karšta vasara. Į sodybą ramiai praleisti savaitgalio atvyksta Justės ir Ernestos šeimos. Ernestos vyras ką tik šventė pergalę kovos menų ringe, tad metas visiems atsikvėpti. Iš pradžių viskas atrodo kaip įprasta – ežeras, muzika, lauko terasa su griliumi, krepšinio žiūrėjimas, pokalbiai apie paskolas ir ateities planus. Tačiau pamažu ima ryškėti, kad po idiliška santykių išore slypi neišsakyti jausmai, pavydas ir konkurencija. Laikas eina ir šeimų susitikimas pasisuka netikėta linkme... Tai turėjo būti ramus savaitgalis sodyboje.

Venecijos kino festivalio liūto ir keturių „Sidabrinių gervių“ laimėtojas Laurynas Bareiša („Piligrimai“) sugrįžta į kino ekranus su psichologine drama apie suaugusių žmonių santykius, pavydą ir konkurenciją. Pasaulinė filmo premjera rugpjūčio mėnesį įvyko Lokarno (Šveicarija) kino festivalio pagrindinėje konkursinėje programoje, kurioje laimėjo 2 pagrindinius prizus už geriausią režisūrą ir aktorių vaidybą.

Dramoje „Sesės“ pagrindinius vaidmenis sukūrė Gelminė Glemžaitė („Šventasis“, „Išgyventi vasarą“, „Pats sau milijonierius“, „Reemigrantai“), Giedrius Kiela („Piligrimai“, „Išgyventi vasarą“), Paulius Markevičius („Piligrimai“,
seses„Išgyventi vasarą“ „Poetas“), Agnė Kaktaitė („Ko nežino vyrai“).

 

Amžiaus cenzas: N-13

Režisierius: Laurynas Bareiša

Vaidina: Gelminė Glemžaitė, Giedrius Kiela, Paulius Markevičius, Agnė Kaktaitė, Herkus Sarapas, Olivija Eva Viliūnė.

 

 

24-10f

 

 

 

Taip pat skaitykite:

Nuorodų sąrašas

Nuorodų sąrašas

Powered by BaltiCode