Vandentiekį turi visi namo gyventojai

  Du mėnesius Mažeikiuose, P. Matulionio g. 7 namo gyventojai kentėjo nuo to, jog negalėjo į savo butus centralizuotai įsivesti geriamąjį vandenį. Problema išsisprendė jiems kreipusis į Mažeikių rajono savivaldybės vadovus.

Neturėjo vandens

      P. Matulionio g. 7 gyvenantys žmonės 10 metų turėjo butuose vandenį buvo abonentai, tačiau nuo šių metų liepos 27 d. privataus buto, kuriame buvo įvadas,šeimininkams reikalaujant, vandens tiekimas visame name buvo atjungtas. Teko naudoti vandenį iš žolėmis apaugusio, nevalyto, lietaus vandenį kaupiančio šulinio arba pirkti parduotuvėje. Gyventojai, iš kurių dvi šeimos – su mažamečiais vaikais, kreipėsi į įvairias instancijas, prašydami pagalbos.

      „Šulinys apaugęs medžių šaknimis, o vandentiekio įvadas įrengtas privačiame bute, kurio savininkai nenorėjo leisti, kad per jų butą būtų vedamas vandentiekis į kitus namo butus. Teko ieškoti galimybės padėti šio namo gyventojams“, „Būdui žemaičių“ sakė vicemerė Irena Macijauskienė, kuri kreipėsi į merą Antaną Tenį.        

      „Tarėmės su UAB „Mažeikių vandenys“ vadovais dėl galimybių įvesti vandentiekį minėtame name, – sakė meras.

Įvadas padarytas

      Pasak Savivaldybės vadovų, problema išspręsta. Jiems antrino ir UAB „Mažeikių vandenys“ direktoriaus pavaduotojas gamybai Algis Kozlovas: „Šalia namo buvo įrengtas geriamojo vandens įvadas, suteikiantis galimybę visiems namo gyventojams naudotis centralizuotai tiekiamu geriamuoju vandeniu.“ Lygiai po dviejų mėnesių nuo atjungimo, namo gyventojai turi vandenį savo butuose.

„Būdo žemaičių“ informacija

Taip pat skaitykite:

Nuorodų sąrašas

Nuorodų sąrašas

Powered by BaltiCode