Alytaus jaunieji vandensvydininkai triumfavo Vokietijoje

Spalio 28–30 d. Vokietijoje Halės mieste vyko tarptautinis jaunių vandensvydžio turnyras „Rudens taurė“. Dalyvauti turnyre buvo pakviesti ir mūsų miesto Alytaus sporto ir rekreacijos centro jaunieji vandensvydininkai. Tai atsakomasis vizitas. Halės vandensvydininkai jau keturis kartus dalyvavo Alytuje vykusiuose panašiuose turnyruose.

Jaunių turnyre dalyvavo šešių klubų komandos: Halės „SV Halle“, Liudwigshafeno WSV, Magdeburgo MSV Elbe, Brandenburgo SGW, Lodzės „Neptun“ (Lenkija) ir Alytaus SRC. Turnyre sėkmė lydėjo mūsų miesto sportininkus. Savo pogrupyje 6 : 4 nugalėję Ludwigsgafeno WSV ir 8 : 2 Halės vandensvydininkus, finale vėl susitiko su turnyre antrąją vietą iškovojusiais Ludwigsgafeno sportininkais, kur permainingoje kovoje rezultatu 8 : 6 juos įveikė. Ši pergalė užtikrino alytiškiams pirmąją vietą turnyre.

Pagirtinai miesto garbę gynė vartininkas Dominykas Kerevičius. Rezultatyvūs buvo Justas Rimašauskas – 13 įvarčių, Kipras Morkevičius – 7 įvarčiai, Tomas Šakinis ir Marius Abromaitis – po 4. Rungtynių metu patikimai gynėsi Marijus Petkevičius. Nenuvylė ir atsarginis žaidėjų suolelis: Matas Platūkis (3 įvarčiai), Nikas Pankūnas (2) ir Lukas Jaruševičius, Matas Kudarauskas ir Danielius Guzas. Turnyras suteikė galimybę tobulėt, įgyti tarptautinių varžybų patirties.

Alytaus sporto ir rekreacijos centro informacija

Taip pat skaitykite:

Nuorodų sąrašas

Nuorodų sąrašas

Powered by BaltiCode