Sveikiname iniciatyvos „Švarių rankų šokis 16“ nugalėtojus!

Užkrečiamųjų ligų ir AIDS centras (ULAC) kartu su Sveikatos apsaugos ministerija bei Savivaldybių visuomenės sveikatos biurų asociacija šį rudenį, jau penktus metus iš eilės, kvietė darželinukus, pradinių klasių moksleivius ir šeimas prisijungti prie iniciatyvos „Švarių rankų šokis 16“.

Džiaugiamės, kad tradiciniame konkurse dalyvavo 195 ugdymo įstaigos iš visos Lietuvos, kurios subūrė apie 5 000 vaikų ir prisidėjo prie bendro tikslo – mokė mažuosius taisyklingai plauti rankas bei supažindino juos su teisingo kosėjimo etiketo judesiais. Konkurso dalyviams reikėjo sukurti originalų šokį, jį nufilmuoti ir, įkėlus į interneto svetainę youtube.com, nuorodą atsiųsti mums.

“Visi konkurso dalyviai pasirodė šauniai, tačiau svarbiausia, kad mažiesiems rankų plovimo procesas tapo ne prievole, o nuotaikingu žaidimu. Nuolat kartojami ir nuotaikingai atliekami judesiai didina tikimybę, jog vaikai greičiau įsisavins informaciją ir jos greitai neužmirš”, - sakė ULAC direktorius prof. dr. Saulius Čaplinskas.

Kaip ir kasmet, visiems iniciatyvos kolektyvams bus įteikiami padėkos raštai, o net 10 šauniausiųjų laureatų laukia išskirtinės dovanos, kuriomis rūpinosi ULAC bičiuliai: Savivaldybių visuomenės sveikatos biurų asociacija, UAB “Pontem”, UAB “Mokslo technologijos”UAB “Tavo žaisliukas“,  UAB “Vilniaus energija“.  

Sveikiname nugalėtojus!
 

Dėmesio !
Netrukus nugalėtojams išsiųsime kvietimus į apdovanojimų ceremoniją, kurią planuojame surengti iki Šv. Kalėdų.

Taip pat skaitykite:

Nuorodų sąrašas

Nuorodų sąrašas

Powered by BaltiCode