Klaipėdos rajono savivaldybėje užregistruotas trynukų gimimas

Pirmadienį Klaipėdos rajono savivaldybės Civilinės metrikacijos skyriuje netrūko šypsenų – čia buvo registruojamas trynukų gimimas.

Lapkričio 11 dieną Dovilų seniūnijoje Lyverių kaime gyvenantiems Vydmantui ir Kristinai Plaščauskams gimė trynukai. Tėveliai jiems išrinko gražius lietuviškus vardus: vyresnėlis – Vakaris, vidurinis – Ąžuolas, o jaunėlė – Liepa. Išdidus tėtis džiaugėsi, kad vaikai gimė sveiki ir ganėtinai dideli: visi vaikučiai sveria apie 1,5–2 kilogramus. Mama taip pat jaučiasi puikiai.

Klaipėdos rajono savivaldybės vicemerė Violeta Riaukienė pasveikino naujai iškeptą tėtį, linkėdama vaikučiams augti stipriems ir sveikiems, o tėveliams išugdyti juos Lietuvos ir Klaipėdos krašto patriotais.

Civilinės metrikacijos skyriaus vyriausioji specialistė Raminta Jurgulienė džiaugėsi, kad šiais metais Plaščauskų trejetas – jau antrasis rajone. 2016 m. sausio 7 dieną pasaulį išvydo Herkus, Eva ir Matas Budvyčiai.  Taigi šie metai ypatingi, nes jau porą metų trynukų gimimas rajone nebuvo užfiksuotas.

Ernesta Strakšytė

Taip pat skaitykite:

Nuorodų sąrašas

Nuorodų sąrašas

Powered by BaltiCode