Joniškio miesto aikštėje išsirikiuos 26 žaliaskarės

Joniškio rajono savivaldybė kvietė rajono švietimo ir ugdymo įstaigas, įmones, nevyriausybines organizacijas ar kitas organizacijas dalyvauti kalėdinėje akcijoje „Papuošk savo miestą kalėdine eglute“ ir sulaukė rekordinio skaičiaus dalyvių. Mieste papuošti kalėdinę eglutę panoro net 26 organizacijos.

Užsiregistravusios dalyvauti akcijoje organizacijos ir įstaigos gamina žaisliukus ir ruošiasi šiam penktadieniui, kuomet atvyks į miesto aikštę ir čia pasipuoš savo eglutę.

Eglutės šventiniu laikotarpiu džiugins praeivių akis miesto centrinėje aikštėje nuo gruodžio 2 dienos. Prie akcijos noriai prisidėjo ir VĮ Joniškio miškų urėdija. Ačiū įmonei ir miškų urėdui Aleksui Abromavičiui už geranorišką prisidėjimą prie akcijos!

Eglučių pastatymu aikštėje rūpinasi Joniškio seniūnija. Kartu su administracijos Architektūros ir teritorijų planavimo skyriaus specialistais renkama geriausia ir reprezentatyviausia vieta aikštėje eglutėms pastatyti. Šio skyriaus vyr. specialistė Regina Leknickienė sako, kad eglučių išsidėstymo aikštėje vietas greičiausiai padiktuos miesto aikštės grindinio piešinys.

Eglučių papuošimo autoriai bus pagerbti miesto Kalėdų eglės įžiebimo ceremonijos metu gruodžio 2 d. (penktadienį) 17.00 val. estradoje prie Joniškio kultūros centro. Kviečiame dalyvauti!

Joniškio rajono savivaldybės Švietimo, kultūros ir sporto skyriaus informacija

Taip pat skaitykite:

Nuorodų sąrašas

Nuorodų sąrašas

Powered by BaltiCode