Regioninėse varžytuvėse pasiekė pergalę

Neseniai Mažeikių politechnikos mokyklos Viekšnių skyriaus mokinių komanda su savo mokytojomis dalyvavo regioninėse varžytuvėse „Lietuvos kulinarijos ir etninio paveldo išsaugojimas ir puoselėjimas“, kurios šiemet vyko Plungės technologijų ir verslo mokykloje. Čia laimėta I vieta, laukia respublikinis turas.

Varžytuvėse dalyvavo keturios komandos: Klaipėdos turizmo mokykla, Kuršėnų politechnikos mokykla, Plungės technologijų ir verslo mokykla bei Mažeikių politechnikos mokyklos Viekšnių skyriaus komanda, kurią sudarė Deimantė Skurdelytė, Modesta Sukurytė, Armanda Andrijaitytė, Dainora Švelnytė, Deivydas Švelnys, Antanas Urna, juos lydėjo profesijos vyr. mokytoja Geleta Gelvinauskienė ir muzikos mokytoja metodininkė Milda Tenienė

Mūsų komandos pasirodymas ir paruoštos vaišės buvo įvertinti geriausiais balais, todėl užėmėme garbingą I vietą. Kitas etapas, į kurį esame pakviesti, vyks Vilniuje. Lapkričio 29 dieną dalyvausime respublikiniame „Lietuvos kulinarijos ir etninio paveldo išsaugojimas ir puoselėjimas “ konkurse. Tikimės, kad mūsų pasirodymas ir originalūs Žemaitijos krašto patiekalai bus palankiai įvertinti.

Už pagalbą ruošiantis renginiui dėkojame dailės vyr. mokytojai Daivai Davainytei, lietuvių kalbos vyr. mokytojai Vitalijai Milieškienei, neformaliojo švietimo organizatorei Genovaitei Čiužienei.

Milda TENIENĖ

Muzikos mokytoja

Taip pat skaitykite:

Nuorodų sąrašas

Nuorodų sąrašas

Powered by BaltiCode