Varškės ir sūrio pyragas

Pagrindas:

180 g arbatinių sausainių

80 g migdolų miltų

80-100 g sviesto

Sausainius sumalkite, išmaišykite su riešutų miltais ir ištirpintu sviestu.

Išklokite šia mase kepimo formos dugną, prispauskite ir pastatykite į šaldytuvą.

Pagrindinė varškės ir sūrio masė:

3 pakeliai varškės

400 g kreminio sūrio

1 apelsino žievelė

140-150 g cukraus

3 dideli kiaušiniai

 

 

Visi produktai turi būti kambario temperatūros. Juos išmaišykite šluotele arba trumpai plakite plaktuvu.

Kepimas:

Ant pagrindo užtepkite sluoksnį „I love eco“ žemės riešutų sviesto ir pasirinkto tos pačios linijos džemo. Supilkite ant viršaus varškės ir sūrio masę ir kepkite apie 1 val. 160 laipsnių temperatūroje. Atvėsinus palaikykite per naktį šaldytuve.

 

Taip pat skaitykite:

Nuorodų sąrašas

Nuorodų sąrašas

Powered by BaltiCode