Rūkytos žuvies ir kario majonezo dip’as

 

Reikės:

   ryšelio laiškinių svogūnų

   1 šaukšto aliejaus

   200 g majonezo

   200 g graikiško jogurto

   1 šaukštelio kario miltelių

   1 šaukštelio uoginės paprikos miltelių ar saldžiosios paprikos miltelių

   žiupsnio imbiero miltelių

   druskos

   200 g rūkyto karšio

Universalus panardas (pavadinimas kilęs nuo žodžio „nardinti“, „merkti“) sumuštiniams, salotoms ar valgyti su daržovėmis, karštomis bulvėmis. Vasaros atradimas.

Eiga: susmulkiname laiškinius svogūnus ir kelias minutes pakepiname aliejuje. Majonezą sumaišome su graikišku jogurtu ir prieskoniais, suberiame pakepintus svogūnus.

Išimame karšio kaulus, žuvį sudedame į padažą, galima sutrinti trintuvu arba masę palikti rupesnę. Valgome su daržovių lazdelėmis arba tepame ant duonos.

Beatosvirtuve.lt

Taip pat skaitykite:

Nuorodų sąrašas

Nuorodų sąrašas

Powered by BaltiCode