Kefyro tešlos picos padas be mielių

 

INGREDIENTAI:

 PORCIJŲ SKAIČIUS: 1

2 stiklinės        

miltų (apytikriai)

1 stiklinė          

kefyro

1 vienetas        

kiaušinių

1 šaukštas       

aliejaus

1 žiupsnelis      

druskos

1 žiupsnelis      

cukraus

0.5 šaukštelio 

sodos

PARUOŠIMO BŪDAS:

 PARUOŠIMO LAIKAS: APIE 30 MIN.

1.                        Į kefyrą suberiame sodą, gerai išmaišome ir palaukiame 1-2 minutes, kad soda tikrai būtų nugesinta.

2.                        Tada mušame kiaušinį, supilame aliejų, beriame druską, cukrų ir viską išmaišome iki vientisos masės.

3.                        Beriame persijotus miltus ir užminkome tešlą. Miltų dėkite tiek, kad tešla neliptų prie rankų, bet ir napadauginkite - tešla turi likti elastinga, kitaip padas bus kietas.

4.                        Iš telos iškočiojame norimo plonumo picos padą ir jį klojame ant kepimo pipieriumi išklotos skardos. Ant pado dedame kokius randame produktus šaldytuve, tinkančius picai.

5.                        Picos viršų pabarstome sūriu ir šauname į iki 180 laipsnių įkaitintą orkaitę. Kepame apie 15-20 minučių.

Lamaistas.lt

Taip pat skaitykite:

Nuorodų sąrašas

Nuorodų sąrašas

Powered by BaltiCode