Kepti pievagrybiai ant skrudintos duonos

 

Autoriaus žodis: Ilgiausiai užtrunka susipjaustyti smulkiai pievagrybius, bet atpildas gaunasi su kaupu - gardžiausias užkandis. Milda

Gaminimo eiga:

  1. Baltą duoną paskrudinti.
  2. Pievagrybius ir svogūną smulkiai supjaustyti, sudėti į keptuvę su šiek tiek aliejaus. Pridėti griežinėliais supjaustytą pusę poro. Pridėti druskos ir pipirų. Kepti, kol viskas suminkštės.
  3. Tada masę sudėti ant apskrudintos duonos, apibarstyti sūriu ir kelias minutes orkaitėje palaikyti, kol sūris suminkštės. Galima sūrio ir netirpinti, o tik užbarstyti. Valgyti karštus arba šaltus. Skanaus.
  • Paruošimo laikas: Apie 20 min.
  • Porcijų skaičius: 4

Ingredientai:

 

Receptai.lt

Taip pat skaitykite:

Nuorodų sąrašas

Nuorodų sąrašas

Powered by BaltiCode