Lazdijų rajono savivaldybės jaunimo vasaros stovyklos akimirkos

Liepos 12-14 dienomis prie Dusios ežero, kaimo turizmo sodyboje „Mėta“ šurmuliavo 56 jaunuoliai iš Lazdijų rajono. Šiais metais jaunimas pasinėrė į verslumo gelmes, stengėsi pažinti gero verslo subtilybes bei įgyti sėkmingam verslininkui būdingus bruožus. Dėl šios priežasties, jaunimui į pagalbą atskubėjo UAB „Lazertechas“ direktorius Dainius Slavinskas bei brolių duetas, įkūręs prekės ženklą „Briedis TU“. Jauni ir sėkmingi verslininkai su stovyklautojais pasidalino savo sėkmės istorijomis, nestokojo gyvenimiškų patarimų bei pamokymų. Stovyklautojus aplankė ne tik verslininkai, bet ir Lazdijų rajono savivaldybės meras Artūras Margelis. Meras su jaunimu diskutavo apie jauno žmogaus verslo skatinimą bei ugdymą, dalinosi svarbiais aspektais, į kuriuos privalo atsižvelgti kiekvienas pradžiamokslis verslininkas.

Tam, kad verslumo pamokos neprailgtų, ugniagesiai gelbėtojai parodė pasirodymą, kurio metu demonstravo ugniagesių automobilį, ir netgi patiems stovyklautojams suteikė galimybę išmėginti gesinimo įrangą bei pasimatuoti naro kostiumu. Kitą dieną jaunimą verslo eksperimentais stebino VŠĮ „Lietuvos Junior Achievement“ Dzūkijos regiono vadovas Donatas Vasiliauskas.

Visas tris dienas stovyklautojams netrūko ir pramogų: Dusios ežero pakrantėje kiekvieną dieną jaunuolių laukė vandens plaustai, savo jėgas išbandyti naktiniame žygyje leido krašto apsaugos savanorių pajėgų kariai, atsipalaiduoti po dienos pamokų padėjo renginių vedėjai „Docentai“ bei naktis prie laužo, o dar daugiau pajudėti jaunimas galėjo sportinių užsiėmimų metu.

Nuo pat pirmos stovyklos dienos jaunuoliai buvo suskirstyti į 5 komandas, kurios visą laiką rinko balus, varžėsi tarpusavyje ir paskutinę dieną buvo apdovanotos prizais, skirtais stovyklos rėmėjų „Tarzanija“ bei „Lynų kelias“. Už medicininę pagalbą stovyklautojai dėkingi Lazdijų rajono savivaldybės tarybos narei Jūratei Juodzevičienei.

Stovyklą vainikavo jau tradicija tapęs didelis, įspūdingas tortas ir nuoširdžiausi padėkos žodžiai, skirti labiausiai prisidėjusiems įgyvendinant šios stovyklos idėjas.

Maloniai lauksime viso Lazdijų rajono jaunimo kitais metais. IKI gražių susitikimų!

Lazdijų rajono savivaldybės informacija

Taip pat skaitykite:

Nuorodų sąrašas

Nuorodų sąrašas

Powered by BaltiCode