Svečiavosi „Carito“ savanorės

Rugpjūčio 5 dieną Vaikų dienos centre lankėsi Šv. Pranciškaus Asyžiečio parapijos „Carito“ savanorės. Moterys atsinešė spalvotų kreidelių ir pakvietė vaikus į lauką piešti.

Susirinkę vidiniame Mažeikių pirminės sveikatos priežiūros centro kiemelyje vaikai ir savanorės sutarė, kad pieš vasarą ir kitus su džiaugsmu, meile susijusius piešinius. Vaikai pavieniui ar būreliais susėdo ant grindinio ir susikaupę piešė, pakildami tik pažiūrėti draugų piešinių ar pasikeisti spalvomis. Greit plyteles padengė gražūs, spalvingi piešiniai: gėlės, saulutės, širdys. Vaikų ir savanorių entuziazmą atvėsino tik apniukęs dangus ir apie lietų perspėjantys pirmieji lašai.

Sugužėję į vidų, nusiplovę spalvotus delnus, vaikai ir viešnios susirinko prie gausaus vaišių stalo. Kaip ir įprasta Vaikų dienos centre apsilankius „Carito“ atstovėms, visi kartu sukalbėjo maldelę, sėdo prie stalo ragauti gardumynų. 

    Gaila, kad vasaros lietus neleis ilgesnį laiką pasidžiaugti įvairiaspalviais piešiniais, kurie būtų džiuginę ne tik piešėjų, bet ir praeivių akis, tačiau dėkojame „Carito“ savanorėms už smagias kartu praleistas akimirkas ir laukiame kito susitikimo. 

Renata DIDŽIULIENĖ

Socialinė darbuotoja

                                       

Taip pat skaitykite:

Nuorodų sąrašas

Nuorodų sąrašas

Powered by BaltiCode