Futbolo aikštelėje šėlo darželinukai

Gegužės 11 d. Mažeikių futbolo akademijos salėje vyko jau penktą kartą Mažeikių rajono savivaldybės Švietimo skyriaus ir klubo „FK Atmosfera“ organizuotas Mažeikių rajono darželinukų „Futboliuko“ festivalis.

Į renginį, kiekvienais metais suburiantį vis daugiau dalyvių, atvyko net 11 Mažeikių rajono darželių komandų: „Eglutė“, „Bitutė“, „Gintarėlis“, „Berželis“, „Saulutė“, „Delfinas“, „Buratinas“, „Žilvitis“, „Giliukas“, Sedos darželis. Šiemet pirmą kartą prisijungė ir lopšelis-darželis „Linelis“.

Lopšelių-darželių ugdytiniai atvyko pasipuošę išskirtine sportine apranga, atsinešė piešinių apie futbolą, atsivedė sirgalių, kiekviena komanda paruošė prisistatymo programą – visa tai sukūrė smagią ir šventišką nuotaiką. 

Klubo „FK Atmosfera“ atstovai surengė estafetes, pristatė vyresniųjų auklėtinių pasirodymą ir pakvietė darželių komandas į futbolo rungtynes.

Smagiai pasportavę vaikai apdovanoti medaliais bei Telšių apskrities futbolo federacijos įsteigtais suvenyrais, o klubas „FK Atmosfera“ kiekvienam darželiui padovanojo po futbolo kamuolį.

Savivaldybės informacija

Taip pat skaitykite:

Nuorodų sąrašas

Nuorodų sąrašas

Powered by BaltiCode