Mamai – puodu į galvą

Savaitgalį namuose sumuštos sugyventinė ir mama, brolis grasino susidorojimu seseriai. Turguje piniginės neteko Latvijos pilietė. Iš garažo išnešti įvairūs daiktai. Pavogtas automobilis.

Nukentėjo moterys

Rugpjūčio 18 d., apie 14.45 val., Viekšniuose, bute, kilusio konflikto metu vyras (gim. 1963 m.) kumščiu trenkė į krūtinę ir į petį savo sugyventinei (gim. 1975 m.).

Šeštadienį vakare, 20.21 val., Užlieknės kaime, namuose, virtuvėje, sūnus, būdamas apsvaigęs nuo alkoholio (nustatytas 1,78 promilės girtumas) kilusio konflikto metu puodu vieną kartą trenkė į galvą motinai.

Grasino seseriai

      Pirmadienį, tuoj po vidurnakčio, Pavenčių g. bute E. P., būdamas apsvaigęs nuo alkoholio (nustatytas 2,67 promilės girtumas), kilus konfliktui, laikydamas rankoje virtuvinį peilį ir juo užsimojęs pagrasino seseriai L. P. (nustatytas 1,48 promilės girtumas) ją papjauti.

Pagrobė piniginę

      Šeštadienį, apie 9.00 val., Mažeikių centriniame turguje, M. Daukšos 19, iš

Latvijos pilietės užtrauktos rankinės, uždėtos ant peties, pavogta piniginė, kurioje buvo banko kortelė,

išduota pareiškėjos vardu, 280 eurų grynųjų pinigų, sūnaus asmens tapatybės kortelė. Padaryta 290 eurų turtinė žala.

Apšvarino garažą

Tą pačią dieną į policiją kreipėsi A. P. pareikšdamas, kad tarp kovo 12 d ir rugpjūčio 20 d. įsibrauta į nuomojamą garažą, esantį Senkelio g. ir pavogta suvirinimo aparatas su laidais, oro kompresorius, dvi šlifavimo mašinos, akumuliatorius, įvairūs raktai, 30 litrų talpa, kurioje buvo 30 litrų dyzelinio kuro. Padaryta 780 eurų žala.

Tarp rugpjūčio 18 d. ir rugpjūčio 20 d. 20.00 val. Asteikių k., iš neaptvertoje, nesaugomoje teritorijoje esančios pirtelės terasos, pavogti mediniai lauko baldai. Moteriai (gim. 1954 m.) padaryta 250 eurų turtinė žala.

Nuvarė automobilį

Laikotarpiu nuo rugpjūčio19 d. iki rugpjūčio 21 d. iš nesaugomos automobilių stovėjimo aikštelės, esančios Tirkšlių g., pagrobtas 1985 m. gamybos pilkos spalvos automobilis „Audi 80“. Žala tikslinama.

Taip pat skaitykite:

Nuorodų sąrašas

Nuorodų sąrašas

Powered by BaltiCode