Rugpjūčio 9-10 dienos įvykiai

Nužudymai
Rugpjūčio 10 d. 8 val. 28 min. Jonavos r., Šabūniškių k., sodų bendrijoje, name, rastas vyro (g. 1941 m.) lavonas su pjautine žaizda kaktoje ir  muštine žaizda galvoje. Įtariamasis (g. 1952 m.) uždarytas į areštinę.

Gaisrai
Rugpjūčio 10 d. apie 1 val. 20 min. Šiauliuose, Tilžės g., daugiabučio namo trečiame aukšte, bendro naudojimo koridoriuje, kilo gaisras, kurio metu apdegė grindų danga bei dviejų butų durys. Nuostolis – 220 eurų.

 


Plėšimai
Rugpjūčio 10 d. apie 21 val. Akmenėje, Kaštonų g., vyrui (g. 1933 m.) atidarius gyvenamojo namo duris, įsibrovė du kaukėti jaunuoliai, kurie jį ir jo sutuoktinę (g. 1933 m.) pargriovė ant grindų bei iš virtuvės pagrobė dvi metalines dėžutes, kuriose buvo apie 520 eurų. Įtariamasis (g. 1997 m.) uždarytas į areštinę.

Sukčiavimo atvejai
Rugpjūčio 9 d. Marijampolėje, į moters (g. 1970 m.) mobiliojo ryšio telefoną paskambinusi ir valstybės tarnautoja prisistačiusi moteris apgaulės būdu išviliojo elektroninės bankininkystės prisijungimo kodus ir iš sąskaitos pervedė 15 000 eurų.

Rugpjūčio 10 d. 14 val. 12 min. į Marijampolės apskr. VPK Jurbarko r. PK kreipėsi moteris  (g.  1991 m.), kuri pareiškė, kad tą pačią dieną apie 13 val. Jurbarko r., Smalininkų mstl., vienuolikmetei dukrai būnant vienai namuose, telefonu paskambino vyriškis, kuris prisistatė policijos pareigūnu ir pasakęs, kad motinai atsitiko nelaimė, pareikalavo pinigų. Atėjus į namus nepažįstamam vyriškiui mergaitė atidavė plančetinį kompiuterį, du mobiliojo ryšio telefonus, 900 eurų bei teisėtai laikomą graižtvinį šautuvą su šoviniais. Nuostolis – 3 500 eurų. Įtariamieji du šešiolikmečiai, keturiolikmetis ir jaunuolis (g. 1994 m.) uždaryti į areštinę. Ginklas ir dalis pinigų surasti.

Kiti įvykiai
Rugpjūčio 9 d. 15 val. į Alytaus apskr. VPK atvykusi moteris (g. 1957 m.) atnešė ir atidavė ginklą. Moteris paaiškino, kad ginklą rado rugpjūčio 9 d. apie 11 val. Alytaus r., Volungės k.

Rugpjūčio 9 d. 14 val. 17 min. Kauno apskr. VPK gautas pranešimas, kad Jonavos r., Žeimių mstl., privačioje fermoje, užfiksuotas kiaulių maro židinys.

Eismo įvykiai
Rugpjūčio 10 d. 7 val. 49 min. Telšių r., Tučių kaimo ribose, žvirkelyje apvirto automobilis „VW Passat“, vairuojamas vairuotojo (g. 1982 m.). Eismo įvykio metu žuvo vairuotojas bei nukentėjo kartu važiavęs neblaivus (2,08 prom. alkoholio) keleivis (g. 1972 m.), kuris dėl galvos smegenų sukrėtimo, gydomas ambulatoriškai.

Kiti pranešimai apie įvykius, susijusius su valstybinės valdžios ir valdymo, teisėsaugos institucijų pareigūnais bei tarnautojais
Rugpjūčio 9 d. apie 11 val. 40 min. Alytaus r., Medukštos k., Punios g., automobilis „Honda Civic“, vairuojamas vairuotojos (g. 1994 m.), kelio vingyje, išvažiavo į priešingą eismo juostą ir susidūrė su priešpriešais važiavusiu krovininiu automobiliu „VW MAN 8.136“, kurį vairavo ne tarnybos metu neuniformuotas blaivus Alytaus apskr. VPK Viešosios tvarkos skyriaus Patrulių kuopos mobiliojo būrio vyriausiasis patrulis D. L. (g. 1989 m.). Per eismo įvykį sužalota automobilio „Honda Civic“ vairuotoja, kuri dėl kaklo slankstelių patempimo, dešinės rankos riešo, kaulo lūžimo bei, įtariama, šonkaulių lūžimų, suteikus medikų pagalbą, gydoma ambulatoriškai.

Rugpjūčio 10 d. apie 2 val. Panevėžio apskr. VPK areštinėje, kameroje, nuteistasis (g. 1991 m.) pagal LR BK 178 str. 1 d. ir suimtasis (g. 1995 m.) pagal LR BK 180 str. 1 d. vienkartinio skutimosi peiliuko nuolaužomis susižalojo abiejų rankų dilbius. Suteikus medikų pagalbą, abu grąžinti į areštinę.

 

Policijos departamentas

Taip pat skaitykite:

Nuorodų sąrašas

Nuorodų sąrašas

Powered by BaltiCode