Sužalojo du keleivius

      Praėjusią savaitę rajono keliuose užregistruoti keturi eismo įvykiai. Dėl vairuotojų neapdairumo sužeisti du žmonės. Nuverstas kelio ženklas ir apgadinti automobilį. Vienam vairuotojui kelią pastojo laukinis gyvūnas.

Pristatė į ligoninę

      Šeštadienį, 07.25 val., ties Draugystės g. 5 namu automobilio „Audi 80“ vairuotojas A. P., išvažiuodamas iš šalutinio kelio į pagrindinį, neįsitikino, jog tai daryti saugu, ir susidūrė su pagrindiniu keliu važiavusiu automobiliu „Opel Vectra“, vairuojamu S. T. Eismo įvykio metu sužaloti keleiviai S. R. ir I. A., kurie pristatyti į Mažeikių ligoninę.

Nuvertė kelio ženklą

      Liepos 25 d. 18.04 val. Žemaitijos g. 20 vairuotojas S. P., vairuodamas automobilį „Chrysler Town Country“, sukdamas į kairę, nepaliko saugaus atstumo iš kairės pusės ir kliudė kelio ženklą bei jį nuvertė.

Apgadino automobilį

      Kitą dieną Matulionio g. 38 vairuotojas M. D., gimęs 1993 m., vairuodamas automobilį „Ford Focus“, būdamas neblaivus, nustatytas lengvas 0,84 promilės girtumo laipsnis, neturėdamas vairuotojo pažymėjimo, važiuodamas atbuline eiga, nepaliko saugaus tarpo iš galo, atsitrenkė į kitą automobilį „Audi 80“, priklausantį V. N., gimusiam 1981 m., ir jį apgadino. Vairuotojas iš įvykio vietos pasišalino nepranešęs policijai.

Partrenkė gyvūną

      Trečiadienį, 06.03 val., kelio Užventis–Tryškiai–Viekšniai 47-ajame kilometre vairuotojas S. Š., vairuodamas automobilį „Nissan Micra“, nepastebėjo iš kairės pusės į važiuojamąją kelio dalį staiga išbėgusio laukinio gyvūno ir jį partrenkė. Apgadintas automobilis. Gyvūnas nugaišo.

Taip pat skaitykite:

Nuorodų sąrašas

Nuorodų sąrašas

Powered by BaltiCode