Nukentėjo automobilio keleivė

      Praėjusią savaitę dėl nepasirinkto saugaus greičio ir neatidumo, susidūrus automobiliams, sužeista keleivė. Dėl tos pačios priežasties nulaužtas geležinkelio pervažos užtvaras. Partrenkta staiga į kelią išbėgusi stirna.

Pristatyta į ligoninę

      Liepos 19 d. 11.52 val. Kurmaičių k., Mažeikių–Kurmaičių Sodų 1-osios g. sankryžoje vairuotoja J. L., gimusi 1958 m., vairuodama automobilį „Opel Corsa“, sankryžoje sukdama į dešinę, nepasirinko saugaus greičio, neatsižvelgė į meteorologines oro sąlygas bei kelio dangą ir atsitrenkė į priešpriešais atvažiuojantį automobilį „VW Passat“, vairuojamą P. O., gimusio 1944 m. Sužeista „VW Passat“ keleivė B. O., gimusi 1950 m., pristatyta į Mažeikių ligoninės Priėmimo skyrių. Apgadinti abu automobiliai.

Nulaužė užtvarą

      Sekmadienio naktį, 01.24 val., Laisvės–Viekšnių g. esančioje geležinkelio pervažoje vairuotojas V. S., vairuodamas automobilį „VW Passat“, nepasirinko saugaus greičio ir nulaužė užtvarą.

Partrenkė stirną

      Liepos 20 d. 21.18 val. kelio Mažeikiai–Plungė–Tauragė 27-ajame kilometre vairuotojas O. Ž., gimęs 1972 m., vairuodamas automobilį BMW, partrenkė į važiuojamąją kelio dalį iš kairės pusės išbėgusią stirną. Apgadintas automobilis. Stirna nugaišo.

Taip pat skaitykite:

Nuorodų sąrašas

Nuorodų sąrašas

Powered by BaltiCode