Susižeidė motociklo ir automobilio vairuotojai

      Praėjusią savaitę rajone daugiausia eismo įvykių užregistruota dėl vairuotojų saugaus atstumo nesilaikymo. Dėl šios priežasties nukentėjo viena vairuotoja. Taip pat susižalojo motociklo vairuotojas, neatsargiai lenkdamas kitą transporto priemonę. Trūkęs kanalizacijos šulinio dangtis sugadino vilkiko baką. Du vairuotojai iš eismo įvykio vietos pasišalino nepranešę policijai.

Atsidūrė ligoninėje

      Penktadienį, 12.51 val., motociklo „YAMAHA YP125R“ vairuotojas A. V., pradėdamas lenkti, neįsitikino, kad prieš jį ta pačia kryptimi važiavusio automobilio „Audi A6 Avant“ vairuotojas G. B., nerodydamas posūkio į kairę, pradėjo sukti, ir lenkdamas atsitrenkė į automobilio galinį ratą ir apvirto. Susižalojęs motociklo vairuotojas pristatytas į Mažeikių ligoninę. Po apžiūros išleistas gydytis ambulatoriškai.

      Šeštadienį, vidurdienį, prie Sedos–Aitvaro g. sankryžos vairuotoja B. V., vairuodama automobilį „Opel Zafira“, nesilaikė saugaus atstumo iš galo ir atsitrenkė į priekyje važiavusį ir sustojusį automobilį „Chrysler Town Country“, vairuojamą R. J. Apgadinti abu automobiliai. Nukentėjusi „Opel Zafira“ vairuotoja pristatyta į Mažeikių ligoninę.

Apgadino tris automobilius

      Balandžio 18 d. 9.48 val. Rasos 6-ojoje g. 18 vairuotojas R. V., vairuodamas automobilį „Subaru Forester“ atbuline eiga, nepasirinko saugaus greičio, atsitrenkė į tują ir apgadino automobilį.

      Netrukus ne tik savo automobilį, bet ir kitus du Naftininkų g. 76 apgadino vairuotoja B. B., vairuodama automobilį „Mazda 3“. Nepalikusi saugaus tarpo iš šono atsitrenkė į stovintį automobilį „Nissan NV200“. Vėliau ta pati vairuotoja, sukdama į dešinę, nepaliko saugaus atstumo ir atsitrenkė į stovintį automobilį „Volvo V40“.

      Ketvirtadienį, 10,56 val., kelio Kuršėnai–Mažeikiai 39-ajame kilometre vairuotojas V. V., vairuodamas traktorių ir važiuodamas važiuojamosios dalies dešiniuoju kelkraščiu, nepasirinko saugaus atstumo, kliudė kelkraštyje buvusį signalinį stulpelį ir jį apgadino.

Pramušė baką

      Tą pačią dieną, 12.41 val., Sedoje, Dariaus ir Girėno g. 4, vilkiko „Mercedes Benz ACTROS 254“ vairuotojas V. L., vairuodamas vilkiką, užvažiavo ant kanalizacijos šulinio dangčio, kuris tuo metu trūko ir pramušė vilkiko baką.

Pasišalino nepranešę

      Kiek vėliau, 13.12 val., Laisvės g. 23 nežinomas vairuotojas, vairuodamas nežinomos markės automobilį, nepasirinko saugaus atstumo ir kliudė automobilį „Opel Astra“, vairuojamą A. D., ir jį apgadino bei iš įvykio vietos pasišalino nepranešęs policijai.

      Kitas automobilis apgadintas Naftininkų g. 17. Nežinomas vairuotojas, vairuodamas nežinomą automobilį, nepaliko saugaus tarpo iš šono, kliudė kitą stovėjusį automobilį „Opel Signum“, vairuojamą S. V., ir, jį apgadinęs, iš eismo įvykio vietos pasišalino nepranešęs policijai.

                                                                                                

Taip pat skaitykite:

Nuorodų sąrašas

Nuorodų sąrašas

Powered by BaltiCode