Pagrobė juvelyrinius dirbinius

 Praėjusios savaitės pabaigoje rajone sumušta moteris ir nepilnametis. Vyras bandė išsikeisti galimai netikrus pinigus. Įvykdytos vagystės.

Sumušė nepilnametį     

      Balandžio 10 d., apie 00.05 val., Žemaitijos g., namuose, konflikto metu vyras (gimęs 1967 m.) sudavė keletą smūgių ranka į krūtinę savo sugyventinei (gimusi 1977 m.

Pirmadienio naktį, apie 00.30 val., ties Žemaitijos g. 7, viešoje vietoje, nepažįstamas asmuo sumušė 17-metį, kuriam Mažeikių ligoninės Priėmimo skyriuje diagnozuotas nosies ir veido sumušimas, apatinio danties nuskėlimas. Pradėtas ikiteisminis tyrimas.

Bandė pakeisti

Balandžio 7 d., apie 12.00 val., Mažeikiuose, Žemaitijos g., banke, 41 metų vyras banko darbuotojai padavė galimai netikras 100 nominalo vertės tris Švedijos kronų kupiūras, 50 nominalo vertės tris Švedijos kronų kupiūras ir 20 nominalo vertės dvi Švedijos kronų kupiūras, kurias norėjo iškeisti į eurus. Pradėtas ikiteisminis tyrimas.

Pasisavino turtą

Ketvirtadienį, 16.00 val., Naftininkų g. į juvelyrikos namus užėjo vyriškis, kuris, pagrobęs dėklą su auksiniais vestuviniais žiedais (apie 25 vnt.), pasišalino. Nuostolis nustatinėjamas.

Penktadienį, apie 8.28 val. pastebėta, kad Gamyklos g., išlaužus plastikinį langą, įsibrauta į bendrovės patalpas, iš kur dingo metalinis seifas, kuriame buvo apie 2000 eurų, įvairūs dokumentai, aukso dirbiniai. Taip pat pagrobti kasoje buvę 300 eurų, keturi kompiuteriai. Padaryta turtinė žala tikslinama.

Laikotarpyje nuo balandžio 8 d. 21.00 val. iki balandžio 9 d. 1.20 val. Draugystės g., nesaugomoje automobilių stovėjimo aikštelėje, išdaužus lengvojo automobilio bagažinės dangčio stiklą, patekta į vidų, iš kur pavogtas galinio vaizdo veidrodėlis. Padaryta turtinė žala tikslinama.

Tarp balandžio  8 d. 21.00 val. ir balandžio 9 d. 9.30 val. Balėnuose, iš garažo, pavogti du motoriniai pjūklai, kurių bendra vertė – 1000 eurų.

Taip pat skaitykite:

Nuorodų sąrašas

Nuorodų sąrašas

Powered by BaltiCode