Avarijų kaltininkai – neblaivūs vairuotojai

      Per praėjusias dvi savaites Mažeikių rajone eismo įvykius sukėlė neatidūs ir neblaivūs vairuotojai. Keliuose nukentėjo staiga į kelią išbėgusios stirnos. Apgadinta sandėlio siena.

 

 Vairavo girti

      Kovo 22 d. 8.37 val. ties Draugystės g. 5 vairuotojas R. P., vairuodamas automobilį „Audi 80“, būdamas neblaivus, jam nustatytas sunkus 2,52 promilės girtumas, nepaliko saugaus tarpo iš dešinės pusės ir kliudė stovinčią transporto priemonę „Scion tC“. Apgadinti abu automobiliai.

      Balandžio 2 d. 05.09 val. Sedos–Žemaitijos g. sankryžoje vairuotojas V. J., vairuodamas automobilį „Audi TT“, būdamas neblaivus, jam nustatytas vidutinis 1,64 promilės girtumas, reguliuojamoje sankryžoje nepasirinko saugaus greičio, nesuvaldė automobilio, atsitrenkė į šviesoforą ir jį sudaužė, taip pat apgadino savo automobilį.

Apgadino sieną

      Kovo 31 d. Gamyklos g. 34, UAB „Impeka“ teritorijoje, vairuotojas L. K., vairuodamas automobilį „Iveco“ su puspriekabe, nepaliko saugaus tarpo iš dešinės ir atsitrenkė į sandėlio sieną bei ją apgadino.

Nepraleido automobilio

      Sekmadienį, 17 val., kelio Mažeikiai–Skuodas 15-ajame kilometre automobilio „Volvo S60“ vairuotojas D. P. Išvažiavo iš šalutinio kelio į pagrindinį, nepraleisdamas pagrindiniu keliu važiavusio automobilio „Kia Cerato“, vairuojamo A. Z., ir su juo susidūrė. Po susidūrimo pagrindiniu keliu važiavęs automobilis išvažiavo į priešpriešinio eismo juostą ir susidūrė su pagrindiniu keliu tiesiai važiavusiu automobiliu „Volvo XC90“, vairuojamu J. N. Apgadinti trys automobiliai. Žmonės nenukentėjo.

Partrenkė stirnas

      Kovo 22 d. 20.34 val. Kurmaičių k., Mažeikių g., vairuotoja N. J., vairuodama automobilį „Nissan Almera Tina“, partrenkė staiga į kelio važiuojamąją dalį išbėgusią stirną ir ją sužalojo bei apgadino auomobilį. Kelio ženklo „Laukiniai žvėrys“ šiame kelio ruože nėra.

      Kovo 27 d. kelio Kuršėnai–Mažeikiai 47-ajame kilometre vairuotojas L. D., vairuodamas automobilį „Opel Zafira“, partrenkė ir mirtinai sužalojo staigą į kelią išbėgusią stirną. Apgadintas automobilis.

     

Taip pat skaitykite:

Nuorodų sąrašas

Nuorodų sąrašas

Powered by BaltiCode