Eismo įvykius sukėlė neatsargūs vairuotojai

      Praėjusią savaitę daugiausia eismo įvykių užregistruota dėl neatsargaus vairuotojo elgesio. Nepasirinkus saugaus greičio, susidūrė automobiliai. Vienas nuvažiavo nuo kelio, kiti atsitrenkė į statinius ir į kitą automobilį.

Susidūrė automobiliai

      Vasario 24 d. 07.12 val. kelyje Mažeikiai–Kuršėnai vairuotoja A. B., vairuodama automobilį „Renault Megane Scenic“, esant slidžiai kelio dangai, nepasirinko saugaus greičio ir atsitrenkė į priekyje stabdantį automobilį „Dodge Caravan“, vairuojamą J. C., po smūgio išvažiavo į priešpriešinę eismo juostą ir sustojo. Ta pačia kryptimi atvažiavęs automobilis „Opel Sintra“, vairuojamas A. B., nesuvaldė automobilio ir atsitrenkė į priešpriešais po eismo įvykio stovintį automobilį „Renault Megane Scenic“. Apgadinti visi trys automobiliai.

      Tą pačią dieną ties Laisvės g. 14 prieš pradėdama važiuoti automobilio „Toyota Yaris“ vairuotoja M. L. neįsitikino, kad tai daryti saugu, išvažiavo iš stovėjimo vietos ir atsitrenkė į tiesiai pagrindiniu keliu važiuojantį automobilį „VW Passat“, vairuojamą N. K. Apgadintos abi transporto priemonės.

Nepasirinko saugaus greičio

      Ketvirtadienį, 11.45 val., kelio Mažeikiai–Plungė–Tauragė 6-ajame kilometre vairuotojas A. J., vairuodamas automobilį „Chrysler Neon“, nepasirinko saugaus greičio, neatsižvelgė į oro sąlygas bei kelio dangos būklę, nesuvaldė automobilio ir nuvažiavęs nuo kelio apgadino kelio ženklą.

Atsitrenkė į statinius

      Tos pačios dienos vakare Žemaitijos g. 38 vairuotojas A. G., vairuodamas automobilį „Toyota Yaris“ atbuline eiga, nepaliko saugaus tarpo iki statinio ir atsitrenkė į jo metalinę konstrukciją. Apgadintas automobilis.

      Kitą dieną Laisvės g. 56 vairuotoja R. K., vairuodama automobilį „Mercedes Benz“, nepasirinko saugaus greičio, nepaliko saugaus atstumo ir atsitrenkė į vežimėlių stoginę. Apgadintas automobilis ir stoginė.

Taip pat skaitykite:

Nuorodų sąrašas

Nuorodų sąrašas

Powered by BaltiCode