Medikams išgelbėti kūdikio nepavyko

 Šią savaitę rajone užfiksuota kūdikio staigi mirtis. Smurtauta gatvėje ir namuose. Apiplėštas 50 metų vyras. Atlikdamas darbus nuo pastolių nukrito ir mirė darbininkas.

Konstatuota mirtis

Vasario 22 d. 16.20 val. Bugenių k. tėvai, 25 metų mama ir 27 metų tėvas, važiuodami su vaikais automobiliu, pastebėjo, jog 10 mėnesių dukrytė galimai pradėjo dusti. Iškviesti Greitosios medicinos pagalbos medikai bandė gaivinti kūdikį, tačiau nepavyko. Konstatuota mergaitės mirtis.

 

Kaip teigiama policijos pranešime, tėvai buvo blaivūs, ant kūdikio kūnelio išorinių smurto žymių nerasta. Pradėtas ikiteisminis tyrimas mirties priežasčiai nustatyti.

Vasario 24 d., apie 13.30 val., Auksūdžio k. 61 metų mažeikiškis, atlikdamas ventiliacijos dūmtraukių pakabinimo darbus, nukrito nuo pastolių. Dėl politraumos nukentėjusysis paguldytas į Mažeikių ligoninės Reanimacijos skyrių, kur apie 17.00 val. mirė. Pradėtas ikiteisminis tyrimas.

Sumušė gatvėje

Tą pačią dieną gautas 49 metų vyro, gyvenančio Pavenčių g., pareiškimas, kad š. m. vasario 18 d. 21.30 val. Sodų g. nepažįstamas asmuo spyrė į nugarą, dėl to nugriuvęs vyras susilaužė dešinio peties raktikaulį.

Smurtavo namuose

Vasario 24 d., apie 1.00 val., namuose Draugystės g. 46 metų vyras, būdamas apsvaigęs nuo alkoholio (nustatytas 1,61 promilės girtumas) kilusio konflikto metu kumščiu vieną kartą trenkė į veidą bei spyrė į galvą kartu gyvenančiai sugyventinės motinai, 59 metų moteriai.

Tą pačią naktį, 2.16 val., namuose Dargių k. kilusio žodinio konflikto metu 50 metų vyras (nustatytas 2,02 promilės girtumas) panaudojo fizinį smurtą prieš savo sugyventinę, 38 metų moterį (nustatytas 2,47 promilės girtumas).

Atėmė pinigus

Vasario 24 d., apie 13.00 val., J. Basanavičiaus g., ties 6 namu, du asmenys, naudodami fizinį smurtą prieš 50 metų vyrą, įsisodino jį į automobilį ir išvežę į mišką, kur grasindami fiziniu susidorojimu, atėmė kitam vyrui priklausančius 990 eurų. Pradėtas ikiteisminis tyrimas.

Pavogė kolonėlę

Tyrimo metu nustatyta, kad vasario 12 d., apie 13.31 val., iš buitinės technikos parduotuvės, esančios Laisvės g., pavogta nešiojama garso kolonėlė. Padaryta 169 eurų turtinė žala.

 

 

Taip pat skaitykite:

Nuorodų sąrašas

Nuorodų sąrašas

Powered by BaltiCode