Eismo įvykiuose sužaloti pėstieji

      Praėjusią savaitę pėsčiųjų perėjose nukentėjo pėstieji. Susidūrus automobiliams, sužeistas vieno iš jų vairuotojas. Vieną eismo įvykį sukėlė neblaivus, neturintis teisės vairuoti vairuotojas. Dviem vairuotojams kelią pastojo stirnos.

 

Sužeidė pėsčiųjų perėjoje

      Vasario 1 d. 07.51 val. ties Gamyklos g. 36 vairuotojas R. M., vairuodamas automobilį „Volvo“, nereguliuojamoje pėsčiųjų perėjoje nepastebėjo iš dešinės kelio pusės į pėsčiųjų perėją įžengusios pėsčiosios E. J. ir ją kliudė. Nukentėjusi pėsčioji pristatyta į Mažeikių ligoninę ir po apžiūros išleista gydytis ambulatoriškai.

      Tą pačią dieną Birutės–Mindaugo g. sankryžoje vairuotojas M. R., vairuodamas automobilį „Audi A6 Avant“, nereguliuojamoje pėsčiųjų perėjoje nepastebėjo iš kairės kelio pusės ėjusio pėsčiojo T. G. ir jį kliudė. Nukentėjusysis pristatytas į ligoninę, vėliau išleistas gydytis ambulatoriškai.

      Vasario 4 d. 10.16 val. ties Naftininkų g. 17 vairuotojas S. K., vairuodamas automobilį BMW 320, partrenkė per nereguliuojamą pėsčiųjų perėją ėjusią pėsčiąją N. R. ir ją sužalojo. Pastaroji pristatyta į ligoninę.

Nukentėjo vairuotojas

      Ketvirtadienį, 18.41 val., Viekšnių–Geležinkelio–Laisvės–M. Daukšos g. sankryžoje vairuotojas E. U., vairuodamas automobilį „Nissan Note“, reguliuojamoje sankryžoje sukdamas į kairę, nepraleido priešinga kryptimi tiesiai važiavusio automobilio „Alfa Romeo 156“, vairuojamo M. G., ir su juo susidūrė. Eismo įvykio metu nukentėjo „Alfa Romeo 156“ vairuotojas, kuris pristatytas į ligoninę.

Vairavo neblaivus

      Trečiadienį, 21.27 val., Pavenčių–Ventos g. sankryžoje neblaivus, neturėdamas teisės vairuoti vairuotojas K. K. B., vairuodamas automobilį „Audi A6“, nepasirinko saugaus greičio, išvažiavo į priešpriešinę eismo juostą ir atsitrenkė į kitą automobilį „Audi A6“, vairuojamą M. A. Eismo įvykio metu apgadinti abu automobiliai.

Apgadino šviesoforo stulpą

      Ketvirtadienį, 06.59 val., Žemaitijos–Naftininkų g. sankryžoje vairuotojas R. Č., vairuodamas automobilį „Opel Vectra“ ir sukdamas į dešinę, nepasirinko saugaus atstumo ir atsitrenkė į šviesoforo stulpą. Apgadintas automobilis ir šviesoforo stulpas.

Kelią pastojo stirnos

      Pirmadienį, 17.56 val., kelio Mažeikiai–Laižuva 16-ajame kilometre vairuotoja J. Z., vairuodama automobilį „Opel Vectra“, nepastebėjo iš dešinės pusės staiga į kelią išbėgusios stirnos ir ją kliudė. Stirna pabėgo, apgadintas automobilis.

      Ketvirtadienį, 17.52 val., kelio Mažeikiai–Plungė–Tauragė 26-ajame kilometre vairuotojas A. J., vairuodamas automobilį „Mercedes Benz C270, nepastebėjo iš kairės pusės staiga į kelią išbėgusios stirnos ir ją partrenkė. Apgadintas automobilis, stirna nugaišo.

Taip pat skaitykite:

Nuorodų sąrašas

Nuorodų sąrašas

Powered by BaltiCode